Synsprøve

MOBIL OPTIK HJEMMEBRILLERHVORFOR:  Få  optikeren hjem til dig, så du ikke behøver at besøge en almindelig optikerforretning. I din egen stue kan du få taget en synsprøve. Løser du kryds og tværs? Læser du avis eller bøger? Vi vurderer også på belysning og tilpasser briller til den afstand du er vant til.


HVOR: Vi foretager synsprøve der, hvor du er mest komfortabel med det. Din stue, din favorit sofa, ved det bord, hvor du læser, ved de lamper du bruger hver dag. Dit kontor? Ved din PC? Ved dit fjernsyn?


HVORNÅR: Vi kører til dig, når det passer til dig.


HVOR LANG TID: Vi bruger den tid, der er behov for. Med os få du en personlig synsprøve. Aflevering af briller er også personlig og vi tilpasser brillen til dit ansigt, næsen og ørerne.

 

HVEM: Synsprøven foretages af en erfaren optometrist, autoriseret af Sundhedsstyrelsen.


OPTIK UDSTYR: Ved vores professionelle synsprøver anvender vi de nyeste, mest præcise og avancerede udstyr. Måling af øjentrykket er inkluderet i vores synsprøve.


MEDLEMSKAB: Vi er medlem af Danmarks Optikerforening, Dansk ErhvervsOptik og Foreningen af svagsynsspecialister.

Hjemmebriller, mobil optiker, din besøgende optiker der kører til dig.   


Det er velkendt at 80% af alle de indtryk, vi opfatter fra vores omverden, får vi via synssansen. Det betyder at vores syn er vigtigt  bl. a. for at foretage vores daglige gøremål, for deltagelse i samfundslivet, til at kommunikere med hinanden. Derfor "forbedrer vi dit syn for at forbedre din livskvalitet".


Vi kører til plejehjem/seniorcentre, dit kontor, dit eget hjem.


PLEJECENTRE


Vores speciale er at foretage synsprøve på plejehjem og seniorcentre.


Gladsaxe kommune har lavet en aftale om tilbud af synsprøve med Hjemmebriller til alle plejecentre i Gladsaxe kommune.

VIRKSOMHED


Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik.

Vi besøger dig på dit kontor, foretager synsprøve og tilpasser skærmbriller. En skærmbrille er en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold ved skærmarbejde. Med en skærmbrille kan du fokusere på skærmen, der er længere væk, end den afstand du almindeligvis holder en bog eller avis.

PRIVAT

 

Vi besøger dig, der bor, i dit eget hjem. Det er jo meget behageligt at være i hjemmet og tage synprøve, der hvor du er.

Omdrejespunktet for os er at behandle dig med værdigheden  og respekt.

 

Alle har ret til at få optimalt syn uanset omstændighederne.

Betalingsmetoder


Du kan betale kontant, mobilePay, giro eller overføre penge.

Pris


 Pris for synsprøve er 250, kr

Levering


 Leveringstiden er 1-2 uger. Produkter, der

ikke er på lager ved bestillingen, leveres inden for 2-3 uger. Alle vores leveringer er personlig.

Vi kommer til dig og tilpasser brillen til

ansigtet, næsen og ørene.

Om os

 

Vores filosofi: at gøre en synsprøve let for dig. Hjemmebriller er din besøgende optiker, der kører til dig, til dit hjem eller kontor, netop der, hvor du er.

 

Læs mere

Om synet

 

Synssansen opfatter lys og mørke, farve og konturer. Den hjælper også med at bedømme afstande og med at styrke bevægelser.

 

Læs mere

Kontakt

 

Vi er klar til at give dig et optimalt syn. Du kan bestille din synsprøve her.Vi har mange mærker af briller, moderne og af god kvalitet.

 

 Læs mere