Briller efter dine behov

Er du på udgik efter nye briller, vil kombinationen af farve, form og stil være essentielt for dit udseende. Er du en forretningsmand, gartner, pilot eller noget helt tredje, så kan du med stor garanti finde dine briller her hos Hjemmebriller. Vi tilbyder mange forskellige typer af briller i vores sortiment – faktisk kører vi altid rundt med over 200 forskellige briller med os. Du er derfor garanteret for, at du som minimum kan finde et par, som komplimenterer lige præcis din personlige stil

Desuden er vi super dygtige til trends og moden, og af den årsag kan du glæde dig til at blive inspireret af vores professionelle optiker. Det er nemlig din hudtone og hårstil, som kan være en afgørende faktor, om hvilken type nye briller du skal investere i. Tøv ikke med at booke en tid hos os, hvis du gerne vil have ny briller.

Briller med styrke

Ens syn kan ændre sig gennem hele ens livstid. Af den årsag vil de fleste af os på et tidspunkt begynde at knibe med øjnene, når man eksempelvis skal læse underteksterne på sit tv, eller hvis man kører bil, og skal læse skiltene på vejen. Disse to nævnte situationer er ofte kendetegnet på, at du skal få taget en synstest.

Her hos Hjemmebriller anbefaler vi dog, at hvis du oplever den mindste irritation, er det en god idé at få taget en synstest, så du kan få tilpasset den helt rigtige styrke og forebygge belastningen. Under testen vil vi ligeledes få klargjort, om du er langsynet, nærsynet eller hvis det ene øje har en bygningsfejl. Vi vil hertil kikke på, om du har behov for flerstyrkeglas, enkelstyrkeglas eller noget helt tredje.

Uanset om du er på udkig efter solbriller med styrke eller normale briller med styrke, kan vores dygtige og autoriseret optometrist optikere udmåle dine præcise mål, som netop passer til dit behov. Vi har også billige briller med styrke til dig, som gerne vil have, at brillerne skat matche din daglige tøjstil.

Find den helt rigtige brille stel til dig og din personlige stil

Med vores over 35 års erfaring i rygsækken har vi stor erfaring i at vælge den helt rigtige brille stel til dig. Det handler kort sagt ikke kun om glasset, men også hvordan brillerne sidder på dig. Derudover kigger flere og flere ligeledes efter hvilken stil og funktion brillestellet har. Det er nemlig yderst nødvendigt, at dine briller passer til dine øjne og ansigtsform.

De fleste vælger kun briller ud fra ens ansigtsform, men med hjælp fra vores brillestylist viser vi, hvordan dele af ansigtet også har en stor betydning for valg af briller. Det kan eksempelvis være lige fra, at vi kigger på dine øjenbryn, hårstil, øre, næse og kinder.

Vi arbejder også med de bedste glas laboratorie, så uanset dit valg af briller har du vores garanti for, at valget på dine glas er af høj kvalitet.

Er du i tvivl om valg af brille stel?

Så kan du med stor fordel læse vores 6 fordele her:

Bestil en tid i dag og lad os hjælpe dig

Briller uden styrke

Briller uden styrke er blevet en trend hos mange mennesker. Mange er begyndt at se briller, som en form for smykke ligesom med ure og tasker.
De fleste som vælger briller uden styrke, er af æstetiske årsager, men hvis du eksempelvis arbejdet meget på computeren, så kan du netop med briller med blåt lys filter uden styrke få et lækkert design, samtidig med du beskytter dine øjne mod computerens stråler. Vi har et stort udvalg af briller med blåt lys filter uden styrke.

Fordelen ved at vi kører ud til dig, det er, at du med det samme kan teste dine briller, så du ikke spilder tiden på flere gange, at tage ned til den fysiske optiker.

Briller uden styrke

Briller uden styrke er blevet en trend hos mange mennesker. Mange er begyndt at se briller, som en form for smykke ligesom med ure og tasker.
De fleste som vælger briller uden styrke, er af æstetiske årsager, men hvis du eksempelvis arbejdet meget på computeren, så kan du netop med briller med blåt lys filter uden styrke få et lækkert design, samtidig med du beskytter dine øjne mod computerens stråler. Vi har et stort udvalg af briller med blåt lys filter uden styrke.

Fordelen ved at vi kører ud til dig, det er, at du med det samme kan teste dine briller, så du ikke spilder tiden på flere gange, at tage ned til den fysiske optiker.

Her er 13 mulige kendetegn på dårligt syn

Hovedpine

Træthed

Læseproblemer

Uskarpt syn

Pludselig synstab

Røde øjne

Du føler dig træt

Du ser dobbelt

Enkelte bogstaver ses dårligere

Stoppet tårekanaler

Du mister let fokus

Det svier og gør ond i øjnene

Nødt til at holde teksten med længere afstand

Briller til dig som mistænker, at dit barn har dårligt syn

Er dit barn begyndt at knibe med øjnene, holder ting på lang afstand eller meget tæt på, oplever svimmelhed, hovedpine eller går ind i ting som er tydeligt at se, så vil vi anbefale, at du booker en tid til en øjenlæge, før du booker tid hos os.

Hvis dit barn allerede har briller, anbefaler vi at du tjekker synet på dit barn minimum hvert 2 år. Det er, fordi øjnene ændrer sig med alderen, og især hos små børn. Hvis du har børn under 10 år, skal dit barn undersøges af en øjenlæge eller læge, inden vi må lave briller til dit barn.

Tilbud og tilskud til briller uanset din alder

Pris og kvalitet følges ad alle steder. Dyre briller er langt fra altid en god løsning, da billige briller i mange tilfælde kan overraske positivt, når man får hjælp fra en autoriseret optiker.

Er du ung, og er du på udkig efter brille tilbud, så du kan spare penge, så har vi altid fordelagtige tilbud her hos Hjemmebriller. Du behøver derfor ikke at forringe kvaliteten af dit syn eller udseendet på dine briller.

Bor du på plejebolig, skal du ikke bekymre dig med transporten og prisen, da vi netop kommer ud til dig, og her har vi også nogle fordelagtige priser, som gør det muligt for dig at få gode briller, hvor styrken er tilegnet præcis til dit syn.

Vi har med vores mere end 35 års erfaring, hjulpet rigtig mange mennesker både unge og ældre, derfor har vi erfaret og nu kan tilbyde, det største delen af kunderne vil have. Nemlig god kvalitet men til den rigtige pris.

En ekstra bonus er, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få en masse økonomiske fordele. Book en tid allerede i dag og få gratis rådgivning om dine fordele via Sygeforsikring Danmark.

Hjemmebriller Billeder-2
Hjemmebriller Billeder-26

Gør livet lettere med en synstest i hjemmet

En hjemme synstest har mange fordele, der gør det til en bekvem og effektiv måde at få testet dit syn på.

Ved at få foretaget en synstest hjemme slipper du for at skulle transportere dig til en fysisk optiker og kan i stedet få testet dit syn i komforten af dit eget hjem. Dette sparer dig tid og besvær.

Derudover tilbyder en hjemme synstest fleksibilitet, da du kan vælge tidspunktet, der passer bedst til dig.

Med den rette teknologi og vores professionelle optikere kan du være sikker på en nøjagtig og pålidelig synstest.  

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Velkommen til vores FAQ, hvor vi besvarer nogle af de mest almindelige spørgsmål om Hjemmebriller Aps.

Hvem er Hjemmebriller Aps?

Hjemmebriller Aps er en autoriseret mobil optiker med over 35 års erfaring i brillebranchen. Vi tilbyder optiker-tjenester hjemme hos dig eller på dit kontor i København, Køge, Roskilde og Hillerød.

Hvad adskiller jer fra en fysisk optiker?

Som den kørende optiker kan vi tilpasse vores besøg efter dine ønsker og behov. Vi kan udføre alle de samme tjenester som en fysisk optiker, men med den bekvemmelighed, at vi kommer til dig.

Kan jeg prøve forskellige typer briller og solbriller?

Ja, hos Hjemmebriller Aps har du mulighed for at prøve mellem +200 forskellige typer briller og solbriller fra forskellige mærker. Vi har altid 190 briller med os, og hvis du ønsker andre typer, har vi også kataloger, hvor du kan vælge den brille, du ønsker.

Kan jeg få foretaget en synsprøve?

Ja, vi er specialister i synsprøver og kan udføre professionelle øjenundersøgelser og hjemme synstest. Vi anvender altid det nyeste, mest præcise og avancerede udstyr for at sikre en grundig og nøjagtig synstest. Det gør vi for at forøge din livskvalitet med netop den brilleløsning, som passer til dine behov og din smag.

Hvordan fungerer det, når jeg bestiller en tid?

Når du bestiller briller hos os, kommer vores optiker ud til dig. Optikeren er klar med en professionel synsprøve og med et udvalg af briller, som du kan prøve. Du kan vælge den brille, du ønsker, og vores optiker vil sørge for at tage de nødvendige mål og bestille brillerne til dig.

Har i nogen samarbejdspartnere?

Ja, vi har en kontrakt og er samarbejdspartner for Gladsaxe kommune. Vi tager til plejehjem og foretager synsprøver og andre optiker-tjenester der.

 

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål? Kontakt os gerne, så hjælper vi dig gerne videre.

Ring til os: 20 57 70 88 

Skriv til os : info@hjemmebriller.dk

Bredt udvalg af designerbriller fra de mest kendte mærker

Her hos Hjemmebriller finder du briller stel fra et stort udvalg af designermærker. Er du en person som går op i mode og design, vil du med garanti kunne finde de briller, som du er på udkig efter. Du kan finde det perfekte brille stel til dig ud fra vores sortiment i alle prisklasser.

Ring 20 57 70 88