Synstest

Har du brug for en synstest i hjemmet?

Jeg har mere end 35 års erfaring som mobil optiker og kommer derhen, hvor du har behov for det.


Synstest i hjemmet

Hos hjemmebriller tilbyder vi en professionel hjemme synstest, hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller hvor det passer dig. Du får besøg af en autoriseret optiker, som har det nødvendige og relevante synsprøveudstyr, så du får den bedste mulige vejledning.

Når du får foretaget en synstest i hjemmet, har mobiloptikeren bedre mulighed for at tilpasse dine briller til lys niveauet i din bolig. På den måde opnår du et bedre og mere tilpasset resultat af din synstest, som passer til dig og dine behov.

Der er flere fordele ved at vælge en synstest i eget hjem, men det vigtigste er at vi fælles kommer frem til den mest optimale løsning til dig eller dine nærmeste.

Fordele ved synstest i hjemmet

Bestil en synstest i hjemmet

Hvis du bestiller en hjemme synstest, slipper du for at tage turen hen til optikeren.

Det kan være du har udfordringer med transport eller din mobilitet er svækket og kan derfor være en fordelagtig løsning at få en mobil optiker hen til dig.

Er du pårørende til personen som skal have foretaget en synstest i hjemmet, er du velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål til en hjemme synstest.

Autoriseret optometrist med 35 års erfaring

Det ikke særlig hensigtsmæssigt at få lavet en fejlagtig synsprøve og forkert vejledning omkring brillevalg.

Hos Hjemmebriller har vi 35 års erfaring som autoriseret optiker og kontakt linse tilpasser, som bidrager til din sikkerhed for, at vi foretager synsprøver af højeste kvalitet, så du kan få den optimale brilleløsning til dig.

En grundig synstest

Hvis du oplever at du skal anstrenge øjnene for at læse, at horisonten bliver utydelig eller du bliver træt i øjnene af arbejde foran en computerskærm, så er tid til at få en synstest.

Bruger du allerede briller, er det en god ide få taget en synstest løbende hvert andet år. Hjemmebriller har supplerende uddannelse inden for svagsyn og har også mulighed for at vejlede indenfor brug af lupper, belysning og optiske hjælpemidler.

Skal der henvises til en øjenlæge i forbindelse med synstesten, bliver henvisningen udfyldt med det samme.

Hjemmebriller forholdsregler vedrørende Corona

Vi tager alle vores forholdsregler i forbindelse med covid-19, for at passe på hinanden og yde en sikker service.

Vi tager spredning af corona virus meget alvorligt og følger myndighedernes råd og anvisninger. Det betyder alt det optiske udstyr bliver sprittet af efter hvert besøg, der vil blive afsprittet hænder og brugt mundbind under besøget.

Der bliver ikke givet hånd og der holdes en sikker afstand, så vi kan passe på hinanden og begrænse smitterisiko. Vi opfordrer til der er max opholder sig 3 personer i lokalet, når synstesten bliver foretaget.

Synstesten tester øjets funktioner

Hos Hjemmebriller bliver synstesten foretaget på et erfaren og veluddannet grundlag, hvor der blandet andet bliver testet følgende:

Demensvenlig mobil optiker

Jeg har erfaring inden for social- og sundhedsassistance samt synsprøver på personer med demens. Det er derfor ikke noget problem at få foretaget en hjemme synstest, hvis man lider af demens.

Hos Hjemmebriller har vi flere forskellige synstest og vi kører gerne ud til arbejdspladser og plejehjem.

Et stort udvalg af morderne briller

Vi har et stort udvalg af morderne briller, solbriller og brillestel i alle prisklasser, så vi kan finde noget til din smag.

Du finder det stel du vil have og så køber vi det hjem fra vores leverandører. Vi arbejder sammen med det bedste glas laboratorie, så uanset valg har du garanti for det briller af højeste kvalitet.

Bestil en tid og så finder vi i fællesskab de briller som passer dig.