Optiker | Kørende Optiker

Vi kommer til dig, hvor end du har brug for en autoriseret optometrist, når du har brug for det.

Hvad er en mobil optiker

En mobil optiker kan gøre alt det en optiker i en fysisk butik kan. Det betyder, at vi kan foretage en synstest uanset lokation. Du kan derfor få foretaget en synsprøve derhjemme i rolige omgivelser. Se hvordan nye briller ser ud i optimalt lys. 

At vi er mobile, betyder ganske enkelt, at vi kommer til dig. Ved at gøre brug af en mobil optiker, er du ikke begrænset af tid eller turen til optikeren. Vi kommer nemlig til dig, uanset om det er derhjemme, på kontoret eller et helt tredje sted. 

Du sparer derved en masse transporttid, at skulle have fri fra arbejde, eller skynde dig efter arbejde for at nå ned i butikken. Det er ofte også en længere process at være hos optikeren i en fysisk butik. Du venter på at blive serviceret, for så at få foretaget en synstest, for at skulle vente på at blive serviceret igen.

Hvor foregår en aftale med en mobil optiker

Der skal være rolige omgivelser og en nødvendig mængde tid, for at kunne foretage en professionel synsprøve eller finde den optimale brilleløsning. Det er en topprioritet at sørge for dette for Hjemmebriller.

Ved at bruge os som din optiker, kan du i stedet side komfortabelt i sofaen, eller hvor du nu foretrækker. Vi kun har fokus på og dine behov.

Skulle der nu være en smule ventetid, så kan den bruges fornuftigt på en god kop kaffe. Der skal nemlig være rolige omgivelser og en nødvendig mængde tid, for at kunne foretage en professionel synsprøve eller finde den optimale brilleløsning. 

Vi har lokation, men vi de sidste 5 år stået som hovedsamarbejdspartner for Gladsaxe kommune. Kontakt os gerne hvis vi skal være din hjemmeoptiker.

Fordele ved en kørende optiker

En stor fordel ved at bruge en kørende optiker, er at du skal ikke gøre noget af arbejdet. Vi kommer til dig, med alt det udstyr der skal bruges til at foretage en grundig synsprøve.

Du har også mulighed for at afprøve resultatet af synstesten i en prøvebrille. Så kan du nemlig sammenligne med din gamle briller og se om det skulle være bedre med avisen, strikke tøjet, foran fjernsynet eller andre hverdags aktiviteter.

Det er samtidig muligt at have nogle omkring dig til at skabe tryghed, hvis du har behov for det.
Det vigtigste er dog, at vi i fællesskab kommer frem til bedste løsning for dig eller for dine nærmeste.

Hvornår har man brug for en hjemme optiker

Alle mennesker kan gøre brug af en mobil optiker, både den travle børnefamilie, den ældre, par, eller nogle i en et fjerde konstellation. At kunne se, er en af vigtigste sanser. Det er fuldstændig normalt at du syn bliver dårligere i takt med at du bliver ældre.

Selvom du måske ikke føler, at du har brug for briller, så er det de færreste mennesker, som går gennem livet, uden overhovedet at have haft nogen former for briller. Solbriller er ofte en fast del af sommeren. At beskytte sine øjne med skærmbriller er også blevet vigtigere i og med, vi i gennemsnit bruger flere og flere timer foran skærmen. Hvis du oplever, at det er begyndt at blive svært for dig, at læse avisen eller en bog, så kunne det godt tyde på at et par briller ville gøre godt.

Alt dette og meget mere, kan vi hjælpe dig med som mobil optiker. Du kan kontakte Hjemmebriller på 20 57 70 88, eller sende os en mail på info@hjemmebriller.dk.

Optiker til plejehjem

Her hos Hjemmebriller tilbyder vi forskellige typer af synstest, hvor vi både kører ud til dig i private hjem, på arbejdspladser eller på plejehjem. Du får en kørende optiker med stor erfaring inden for social- og sundhedsassistance, samt personer med demens. Det er intet problem for os at foretage synsprøver i disse omgivelser.

Vi er ligeledes fast samarbejdspartner med Gladsaxe Kommune, og dette har vi været de sidste 5 år. Her bistår vi Gladsaxe med at foretage synsprøver og fremstille briller med styrke til alle de offentlige plejecentre og andet, der er i Gladsaxe Kommune. Vi er på den måde den lokale mobile optiker der.

Det er samtidig muligt at bruge os, hvis du står som pårørende og har brug for en optiker, så står vi klar til at hjælpe dig og din familie.

Ring 20 57 70 88