Synstest | Autoriseret optometrist

Begynder det at knibe med at se skarpt? Hos Hjemmebriller har vi mere end 35 års erfaring som din professionelle og mobile optiker. Her kan du læse 3 fordele ved at få en synstest hos os.

Det er meget mere end bare en synstest

Med vores over 35 års erfaring i brillebranchen forstår vi hos Hjemmebriller, at synet er meget mere, end bare at kunne se ting og se sine oplevelser. Synet er én af dine vigtigste sanser. Af den årsag er det enormt vigtigt at passe godt på det. Det er derfor en god idé, at man hvert andet år får tjekket sit syn. Så finder du ud af, om der eventuelt er brug for nye briller, eller skal have justeret sin styrke for at sikre, at du ser helt klart.

Når vi udfører en synstest af dine øjne, har vi ligeledes stor fokus på både dit syn og øjnenes sundhed. Udover at vi tjekker op på dit syn, og finder den helt rigtige styrke til dine briller, undersøger vi bl.a. dine øjne for tegn på grå stær og grøn stær.

Her hos Hjemmebriller har vi supplerende uddannelse inden for svagsyn. Vi har ligeledes mulighed for at vejlede dig inden for brug af lupper, belysning og optiske hjælpemidler. Skal der henvises til en øjenlæge i forbindelse med synstesten, bliver henvisningen udfyldt med det samme.

Fordele ved en hjemme synstest

Kontakt hjemmebriller på 20 57 70 88, eller send os en mail på info@hjemmebriller.dk. Vi er kun et stenkast væk fra din bolig. Få synstest i København og omegn lige her.

Få en synstest i hjemmet

Er det første gang, at du skal have briller, eller er det blevet tid til at få foretaget en synstest hjemme hos dig? Uanset dine behov kan vi hos hjemmebriller med sikkerhed hjælpe dig ud fra dine behov og ønsker.

Med lokation i Glostrup kan vi med stor fordel være din lokale optiker i København, Roskilde, Lyngby eller en fjerde lokation i Storkøbenhavn.

Vi er nemlig en mobil optiker. Derfor kan vi nemt og bekvemt komme hjem til dig for at foretage en synsprøve. Eller hvis du har behov for det, på en anden lokation. På den måde kan du ligeledes spare en masse tid og besvær for at tage ind til en fysisk optiker, hvorefter du skal vente på at blive serviceret.

Der er flere fordele ved at vælge en synstest i eget hjem, men det vigtigste er at vi fælles kommer frem til den mest optimale løsning til dig eller dine nærmeste.

Få en synstest på kontoret

Hos Hjemmebriller tilbyder vi professionel synstest på din arbejdsplads eller hvor det passer dig. Du får besøg af en autoriseret optometrist, som har det nødvendige og relevante synsprøveudstyr, så du får den bedste mulige vejledning.

Når du får foretaget en synstest på kontoret, har mobiloptikeren bedre mulighed for at tilpasse dine briller til lys niveauet på din arbejdsplads, som du alligevel bruger 1/3 del af tiden hos. På den måde opnår du et bedre og mere tilpasset resultat af din synstes. Så det netop passer til dig og dine behov.

Autoriseret optometrist med 35 års erfaring

Det ikke særlig hensigtsmæssigt at få lavet en fejlagtig synsprøve. Eller få forkert vejledning omkring brillevalg.

Hos Hjemmebriller har vi 35 års erfaring som autoriseret optiker. Dette er din sikkerhed for, at vi foretager synsprøver af højeste kvalitet, så du kan få den optimale brilleløsning til dig.

Dette er ligeledes en af grundene til, at vi har været en fast samarbejdspartner i de sidste 5 år for Gladsaxe Kommune. Her står vi for at være den lokale optiker. Vi hjælper bl.a. kommunen med at foretage synstest og fremstille briller med styrke til alle de offentlige plejecentre m.m. i Gladsaxe kommune.

Vi har stor erfaring inden for social- og sundhedsassistance samt synsprøver på personer med demens. Det er derfor ikke noget problem at få foretaget en synstest hos Hjemmebriller, hvis man lider af demens.

Kontakt Hjemmebriller på 20 57 70 88, eller send os en mail på info@hjemmebriller.dk

Synstesten tester øjets funktioner

Hos Hjemmebriller bliver synstesten foretaget på et erfaren og veluddannet grundlag. Der testes bl.a. for følgende:

Tegn på nedsat syn

Det er helt normalt, at dit syn bliver dårligere jo ældre man bliver. Det er de færreste, som går gennem et langt liv uden på noget tidspunkt at få behov for briller. Det gælder uanset, om det er læsebriller, briller til computeren, eller bare hvis du skal bruge briller til dagligdagen.

Fordi synet har en tendens til gradvist at blive dårligere, kan det i nogle tilfælde være svært at opdage, at du har behov for briller eller en anden styrke, hvis du allerede har briller. Nedsat syn kommer ofte til udtryk, når du eksempelvis:

Alt dette afhænger af, om du døjer med nærsynethed eller langsynethed. Oplever du nogle af ovenstående øjensymptomer, anbefaler vi, at du ringer til din mobile optiker for at få foretaget en synstest.

Et stort udvalg af moderne briller

Vi har et stort udvalg af moderne briller, solbriller og brillestel i alle prisklasser. Faktisk kører vi ud med over 200 forskellige typer briller i forskellige mærker. På den måde kan vi finde noget til enhver smag.

Du finder det stel du vil have, og så køber vi det hjem fra vores leverandører. Vi arbejder sammen med det bedste glas laboratorie. Så uanset dit valg får du med garanti briller af højeste kvalitet.

Bestil en tid og så finder vi i fællesskab de briller, som passer dig.

Ring 20 57 70 88